6972270033 Γορτυνίας 8, Αχαρνές laskos.gipsosanides@gmail.com
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Laskos - Κατασκευές Ξηράς Δόμησης - Κατασκευές Γυψοσανίδας Αττική


Η επιχείρησή μας “Laskos” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Μενίδι, διαθέτοντας χρόνια πείρα στο χώρο της ξηράς δόμησης μπορεί να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για κατασκευές με γυψοσανίδες. 

Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας αλλά και προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας άνετο και λειτουργικό.

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας, ξεχωριστές γύψινες διακοσμήσεις αλλά και πολλές ακόμα καινοτόμες εφαρμογές.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα γυψοσανίδας όλων των συστημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Κnauf που αφορούν αυτά
  Μεταλλικές ψευδοροφές όλων των τύπων (λουρίδες,πλάκες, μεταλλικά  καρέ)
  Οροφές ορυκτών ινών
  Τοποθέτηση έτοιμων προφίλ σε κασώματα (πόρτας - παραθύρων)
  Επενδύσεις τοίχων
  Οροφές γυψοσανίδας
  Κατασκευή εξωτερικής τοιχοποιίας με τσιμεντοσανίδες
  Κατασκευές Ισπανικών χωρισμάτων ΜΟVINORD
  Ανυψωμένα δάπεδα & δάπεδα LAMINATE
  Γύψινες Κατασκευές, Θόλους & Διακοσμήσεις 
 
Επίσης πέρα από τις κατασκευές που αναφέρθηκαν υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών και προϊόντων τα οποία δίνουν τη δυνατότητα εναλλακτικών λύσεων το οποίο γίνεται σε συνεννόηση με τον πελάτη ανάλογα με τις απαιτήσεις του.

 


 

 
Με σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα το Μενίδι, τους Αγίους Αναργύρους, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, την Πετρούπολη, την Καλλιθέα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.